Valikoimamme barlow-linssit on valittu ennenkaikkea laadun ja monikäyttöisyyden perusteella. Tutustu valikoimaan.

Celestron Omni barlow 2x


Kaksinkertaisesti suurentava Omni on hyvä perusbarlow 1,25" sovitteella.

Hinta:

49,00€

Celestron Ultima 2x- barlow


Ultima on 3-elementtimen apokromaattinen barlow, joka on yksi parhaista harrastajille tehdyistä barlow- linsseistä. Siinä on 1,25" sovite.

Hinta:
109,00€

Celestron X-Cel ED barlow 2x


Celestronin X-Cel barlow on laadukas barlow, jossa on myös harrastajien suosimissa apokromaattisissa kaukoputkissa käytetty ED- lasinen (extra low dispersion) optinen pinnoitus. Barlow siis korjaa väriaaltojen taittovirheitä ennen niiden saapumista okulaariin.

Hinta:
89,00€

Zeiss Abbe Barlow

Optisesti monipinnoitettu ed-linssinen Abbe-barlow jatkaa Zeissin perinteitä ja on uudelleen suunniteltu malli Zeissin vuonna 1995 julkaisemasta barlowlinssistä. Baader on vienyt tuotekehittelyn huippuunsa: uusi barlow tarjoaa mahdollisuuden siihen, että välirenkaita käyttämällä yhdistettynä Baaderin omaan Clicklock tekniikkaan, voi barlowin suurennuskerrointa muuttaa jopa nelinkertaiseksi!

Hinta:
299,00 €
Baader VIP Modular 2x Barlow

Apokromaattinen VIP (Visual & Photographic) barlow soveltuu nimensä mukaisesti sekä katselukäyttöön että valokuvaukseen. Laadukas moniosainen barlow on muunnettavissa eri käyttötarkoituksiin mukana olevien adaptereiden avulla. Sen saa toimimaan niin 1.25" kuin 2" tarkentimissakin.

Hinta:
199,00€
Sky-Watcher 3x Barlow


Kolminkertaisen suurennuksen antava korkealaatuinen nelilinssinen barlow, monipinnoitettu optiikka. Okulaarin kiinnitys tapahtuu messinkirenkaalla, joten okulaarien holkkeihin ei tule painaumia.


Hinta:
89,00€

Vixen DX 2x Barlow


Kaksinkertaisen suurennuksen antava erittäin laadukas apokromaattinen Vixen barlow. Paino 135g.


Hinta:
129,00€

Vixen T 2x Barlow


Kasinkertaisen suurennuksen antava Vixenin barlow. Vixen T- barlow sisältää järjestelmäkameroita varten T- kierteen, joten järjestelmäkameran voi barlowiin liitettynä yhdistää helposti kaukoputkeen. Linssielementin pinnoitus on laadukas ja vähentää heijastumia merkittävästi. Paino 95g.


Hinta:
45,00 €

Sky-Watcher 2x T Barlow
Sky-Watcherin polttovälin kaksinkertaistava akromaattinen barlow on varustettu t- kierteellä järjestelmäkameraa varten, joten se on oivallinen lisä tähtivalokuvaajan käyttöön.

Hinta:
39,00 €