Valikoimamme barlow-linssit on valittu ennenkaikkea laadun ja monikäyttöisyyden perusteella. Tutustu valikoimaan.

Celestron Omni barlow 2x


Kaksinkertaisesti suurentava Omni on hyvä perusbarlow 1,25" sovitteella.

Hinta:

49,00€

Celestron Ultima 2x- barlow


Ultima on 3-elementtimen apokromaattinen barlow, joka on yksi parhaista harrastajille tehdyistä barlow- linsseistä. Siinä on 1,25" sovite.

Hinta:
109,00€

Celestron X-Cel ED barlow 2x


Celestronin X-Cel barlow on laadukas 1,25" barlow, jossa on myös harrastajien suosimissa apokromaattisissa kaukoputkissa käytetty ED- lasinen (extra low dispersion) optinen pinnoitus. Barlow siis korjaa väriaaltojen taittovirheitä ennen niiden saapumista okulaariin.

Hinta:
89,00€

Zeiss Abbe Barlow

Optisesti monipinnoitettu ed-linssinen Abbe-barlow jatkaa Zeissin perinteitä ja on uudelleen suunniteltu malli Zeissin vuonna 1995 julkaisemasta barlowlinssistä. Baader on vienyt tuotekehittelyn huippuunsa: uusi 1,25" barlow tarjoaa mahdollisuuden siihen, että välirenkaita käyttämällä yhdistettynä Baaderin omaan Clicklock tekniikkaan, voi barlowin suurennuskerrointa muuttaa jopa nelinkertaiseksi!

Hinta:
299,00 €
TOISTAISEKSI EI SAATAVILLA
Baader VIP Modular 2x Barlow

Apokromaattinen VIP (Visual & Photographic) barlow soveltuu nimensä mukaisesti sekä katselukäyttöön että valokuvaukseen. Laadukas moniosainen barlow on muunnettavissa eri käyttötarkoituksiin mukana olevien adaptereiden avulla. Sen saa toimimaan niin 1.25" kuin 2" tarkentimissakin.

Hinta:
199,00€
Sky-Watcher 2" 2X ED barlow


Kaksinkertaisen suurennuksen antava korkealaatuinen suurille kahden tuuman okulaareille sopiva barlow monipinnoitetulla optiikkalla. Okulaarin kiinnitys tapahtuu messinkirenkaalla, jossa on sovitus myös 1,25" okulaarien käyttöä varten. Messinkirenkaan ansiosta okulaarien holkkeihin ei tule painaumia.


Hinta:
109,00€

Sky-Watcher 3x Barlow


Kolminkertaisen suurennuksen tuottava korkealaatuinen nelilinssinen 1,25" barlow, monipinnoitettu optiikka. Okulaarin kiinnitys tapahtuu messinkirenkaalla, joten okulaarien holkkeihin ei tule painaumia.


Hinta:
89,00€

Vixen DX 2x Barlow


Kaksinkertaisen suurennuksen tuottava laadukas 1,25" apokromaattinen Vixen barlow. Soveltuu parhaiten suurten suurennusten katseluun pitkällä polttovälillä, esimerkiksi planeetat, kuun pinta ja auringon pilkut. Paino 135g.


Hinta:
129,00€

Vixen T 2x Barlow


Kasinkertaisen suurennuksen tuottava Vixenin 1,25" barlow. Vixen T- barlow sisältää järjestelmäkameroita varten T- kierteen, joten järjestelmäkameran voi barlowiin liitettynä yhdistää helposti kaukoputkeen. Linssielementin pinnoitus on laadukas ja vähentää heijastumia merkittävästi. Paino 95g.


Hinta:
45,00 €

Sky-Watcher 2x T-Barlow


Sky-Watcherin polttovälin kaksinkertaistava akromaattinen 1,25" barlow on varustettu t- kierteellä järjestelmäkameraa varten, joten se on oivallinen lisä tähtivalokuvaajan käyttöön.

Hinta:
39,00 €

Sky-Watcher 3x T-Barlow

Kolminkertaisen suurennuksen tuottava Sky-Watcherin 1,25" barlow on kolmella monipinnoitetulla elementillä ja t- kierteellä kameran kiinnittämistä varten varustettu lisävaruste valokuvaavalle harrastajalle. Barlow on omimmillaan, kun haetaan suuria suurennuksia esimerkiksi planeettojen ja kuun pinnan valokuvaamisessa

Hinta:
69,00 €